четвер, 25 січня 2024 р.


✨УВАГА! Челендж для ЗДО
разом з ЗДО№4 "Марите" челендж прийняли.
Передаємо челендж ЗЗСО№1.

Сир кисломолочний – це надзвичайно корисний продукт для всіх людей. Його недарма називають «білим золотом". За вмістом білка і за ступенем його засвоєння він перевищує усі молочні продукти. Це незамінне багатюще джерело кальцію, який зміцнює кістки. У нього також міститься у великій кількості магній, фосфор і ліпот ропні речовини, які покращують обмінні процеси, роботу нервової системи. Натуральний кисломолочний продукт уповільнює утворення вільних радикалів, зміцнює імунітет, сприяє утворенню гемоглобіну. Виробляється шляхом сквашування молока. Його живильна цінність унікальна: молочні білки і жири – прекрасна альтернатива тваринним білкам.
Саме з такого продукту наші чудові кухарі: Любов Щербач та Оксана Польська двічі на тиждень готують різні страви: ліниві вареники, пудинги із фруктами, запіканки тощо.
Сьогодні вони разом з дітьми старшої Б групи приготували дуже ніжні, корисні ,смачні і красиві сирники з гарбузом та ягідним соусом (із заморожених полуниць).
Кухарі поділилися з дітьми окремими секретами приготування їхніх улюблених страв.
Смачного! Ням-Ням! 💥